Reipas syysstartti 31.8. ja uusi verkkokauppa

Tervetuloa urheilu- ja voimisteluseura Maarian Reipas ry:n syysstarttiin ma 31.8.2015 klo 17 alkaen Jäkärlän liikuntahallille!veget

Luvassa maistiaisia syksyn tulevista jumpista sekä yleiseen terveyteen liittyvä luento teemalla Energiaa tulevaan syksyyn ravinnosta. Vältä syksyn flunssat klo 18 alkaen. Luennon tarjoaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ravintovalmisteita maahantuova QMedi, jolla myös edustus paikalla. Luennon jälkeen on tilaisuus tutustua tuotteisiin. Ilmainen sisäänpääsy.

Reippaan sivuille on avattu uusi verkkokauppa, josta voi hankkia jäsenhintaan terveyttä ja hyvinvointia edistäviä QMedi -tuotteita, kuten ravintolisiä. Hankkimalla tuotteita tuet myös Maarian Reippaan toimintaa, tervetuloa tutustumaan!

Jumpat maanantain 31.8. syysstartissa:

Perheliikunta (aikuinen + 0-3-v.lapsi) klo 17–18

Lasten jumppaa tytöille ja pojille klo 18–19

Sählyvuoro  9-12v tytöille ja pojille 19-20

Reenix naisten kuntojumppa sekä Äijätreeni (lihaskuntoa miehille) klo 20–21.

Jumpppiin voi ilmoittautua tilaisuudessa paikan päällä klo 17–19. Varsinaisesti jumpat alkavat viikolla 36. Katso syksyn jumppakalenteri täältä.