Jaostot

Johtokunnan lisäksi Maarian Reippaassa on voimistelu-, nuoriso, nais- ja veteraanijaostot, jotka kokoontuvat säännöllisesti Reippaan kerhotiloissa, Jäkärlän Puistokatu kahdeksassa.

Naisjaosto

Pitkään seurassa toiminut naijaosto kokoontuu kerran kahdessa viikossa Kololle suunnittelemaan toimintaa sekä tekemään erilaisia käsitöitä. Naisjaosto ottaa aktiivisesti osaa alueen tapahtumiin, kuten Maarian päivään keväällä ja Joulunavaukseen joulukuussa sekä järjestää omia myyjäisiä. Jaosto pyrkii tulevana vuonna saamaan uusia jäseniä mukaan toimintaan. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttää jaoston jäseneen Merja Jaloseen (jalonen.merja@pp.inet.fi)

 

Nuorisojaosto

Nuorisojaosto järjestää erityisesti lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa ympäri vuoden ja pitää yllä Jäkärlän kuntosalin toimintaa, jossa on miesten ja naisten vuorojen lisäksi on ohjattu circuit ja nuorten Power Action -vuoro.

Nuorisojaosto järjestää kevätkaudella helmikuussa laskiaisriehan sekä mahdollisuuksien mukaan muuta toimintaa, kuten retkiä. Syksyllä on perinteisesti luvassa kauden päätöksen lisäksi nuorisojaoston ideoima koko seuran puurojuhla.

Nuorisojaoston puheenjohtajana toimii Katri Kiviniemi (katri.kiviniemi@kolumbus.com)

 

Veteraanijaosto

Veteraanijaostolaiset kokoontuvat parillisina viikkoina Kololle pelaamaan ja kahvittelemaan yhdessä. Perinteisiä tapahtumia ovat olleet jokavuotiset risteilyt sekä toiminta yhteistyössä muiden jaostojen kanssa. Leppoisaan toimintaan yritetään saada myös uusia jäseniä tulevana vuonna. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan Aija Tuomistoon (tuomistoaija@gmail.com).

 

Voimistelujaosto

Maarian Reippaan voimistelujaosto ohjaa nimensä mukaisesti seuran voimistelu- ja liikuntatoimintaa. Jaosto organisoi keväisin ja syksyisin pidettävät jumpat Jäkärlän liikuntahallilla, kouluttaa ohjaajia sekä pitää ohjaajapalavereita.

Voimistelujaostolla on myös omaehtoista varainhankintaa kulujen kattamiseksi, kuten joulupaketointia Suomalaisessa kirjakaupassa. Perinteisiä voimistelujaoston järjestämiä tapahtumia ovat teatterimatkat, laskiaisriehat ja illanvietot yhdessä nuorisojaoston kanssa.

Voimistelujaoston jäseniä toimii aktiivisesti myös TUL:n Varsinais-Suomen piirin voimistelujaoston jäseninä ja he osallistuvat mm. voimistelun aluekisojen tuomarointeihin sekä muihin kisajärjestelyihin.

Voimistelujaoston puheenjohtajana toimii Aija Tuomisto